Välkommen

VIP-Kväll! 27/11 18.00
Årets stora VIP-kväll!
Utförsäljning av begagnad och ny utrustning.
Intressanta föredrag, presentation av 2015 års kalender

_______________________________________________________

Filippinerna 2014

Datum:                                           2014-11-25 – 2014-12-11

Filippinerna ligger mellan Indiska Oceanen och Stilla Havet. Ögruppen har gjort sig känd för sina över 7 000 korallöar och erbjuder idag kanske världens bästa dykplatser!

Området ligger strax norr om ekvatorn i ett tropiskt klimat vilket resulterar i en helt unik Artrikedomen. Här finns över 3000 arter av fiskar, koraller och andra havslevande djur, det vill säga nära dubbelt så många som i Röda havet. De för dykare mest attraktiva korallreven ligger i den mellersta och södra delen av ögruppen som sällan påverkas av de starka vindar och tyfoner som kan ge sig till känna under regnperioden. Denna sträcker sig från juni till mitten av oktober men påverkar inte dyksäsongen som varar året runt. Vattentemperaturen varierar från 24 till 30 grader.

Dykningen
Dykningen sker på ett 30-tal rev inom 15 minuters båttur från dykcentret. Dykbåtarna är av typen ”bancas”, en för området traditionell och snabbgående utombordare. Dykmålen är variationsrika och tillgodoser nybörjarens såväl som den mer avancerade dykarens önskemål. På respektive dykplats finns alltså mycket goda möjligheter att dyka mer eller mindre avancerat helt beroende på dig och din parkamrat.
Andra aktiviteter
Om du vill ta en paus från dykningen för att utforska Filippinerna från ytan så har vi en mängd andra aktiviteter att välja mellan. Vad sägs om: djungeltrekking, kajak turer, djuphavsfiske, vandringsleder, guidade shoppingturer till Cebu City, guidade turer i fantastiska orkidéparker, delfin- och valsafari, golf och mycket mera.
Allt kan bokas på Kasai Village.

Avresa Arlanda: Tisdag 2014-11-25 07:15       Ankomst Cebu: Onsdag 2014-11-26 11:45
Avresa Cebu: Onsdag 2014-12-10 12:45         Ankomst Arlanda: Torsdag 2014-12-11 23:45

Anmälan och mer info via vår webb
Filippinerna 2014
eller till vår butik 054 18 69 90

_______________________________________________________

 

Välkommen till Dykmagasinets

På denna sida hittar du all information om våra kurser, aktiviteter och resor. Du finner även våra priser för service och hyrutrustning.
Vi på Dykmagasinet strävar efter att ge dig en upplevelse utöver det extra och du kan vara säker på att alla som du möter hos oss håller en hög säkerhetsnivå och tycker dykning är det roligaste som finns!

På hemsidan kommer vi under våra kurser publicera foton så du kan följa din utbildning och blicka tillbaka när du är klar. Vi har dykning för alla nivåer och hjälper dig mer än gärna att finna den dykning som passar just dig.
Vill du veta mer om oss som jobbar här kan du läsa om oss längst uppe till höger.

Tack för att just Du tittade in! Vi syns!