Grundkurs Padi open water diver

PADI Open Water Diver
Grundutbildning
Upptäck en helt ny värld, lär dig att dyka!

PADI Open Water Diver är grundkursen i vår utbildningsstege och kursen för dig som vill lära känna den fantastiska undervattensvärlden.

Våra erfarna instruktörer, alla med stor vana av dykning i världens alla vatten kommer att guida dig på vägen mot att bli en riktigt kompetent och säker dykare.

Målbaserad utbildning

Vi på Dykmagasinet Karlstad vet att alla människor behöver olika tid för att lära sig att dyka. Därför är alla våra utbildningar målbaserade istället för tidsbaserade. Det innebär att just Du skall få den tid Du behöver för att klara av kursen utan att det skall kosta något extra. När du genomfört din utbildning är du redo för alla utmaningar och fantastiska äventyr som väntar.

 

Utbildningens innehåll

Utbildningen baseras på tre områden: Teori, bassängträning samt utomhusträning. Vi börjar med att varva teori samt bassängträning tills dess att Du är redo att ge dig ut i öppet vatten. Under utomhusträningen tränar vi exakt samma saker du redan genomfört i bassängen.

 

Certifikat

Efter avslutad utbildning belönas du med PADI Open Water Diver certifikat. PADI är den största och mest erkända internationella organisationen inom dykutbildning. Detta innebär att ditt certifikat är giltigt över hela världen.

Förkrav

För att få starta utbildningen krävs det att du är 12 år och kan simma 200 m. Annars behövs bara ett glatt humör!

Vad ingår i kurspriset?

Utbildningen kostar 4 700 kr. I kurspriset ingår: All kurslitteratur, försäkring, lån av dykutrustning (exkl. mask, snorkel, fenor och torrdräkt), certifikat, loggbok och medlemskap i Dykmagasinet Dive Society Karlstad (DDSK).

Utbildningens start

Vi startarutbildningar första onsdagen varje månad. Första tillfället är alltid ett informationsmöte som är helt kostnadsfritt, dock behöver vi din intresseanmälan. Vi tar max 6 elever per grupp, allt för att instruktörerna skall få så mycket tid som möjligt med just Dig.

Vad händer efter utbildningen?

Efter avklarad utbildning vill du garanterat ut och dyka så mycket som möjligt. Dykmagasinet Dive Society Karlstad är ett aktivt dyksällskap som ger dig chans att dyka varje vecka om du så önskar. Du går ju inte kursen bara för att få certifikatet, du vill ju ut och dyka också…