Vi som jobbar här

Johan Backman

OW
AI
IDSA Level 3

Mitt mål med dykning är att kunna uppleva historia och natur runt om i världen på ett nära och helt unikt sätt som inte går att återspegla på ett museum eller ett akvarium, plus att man får göra det ihop med vänner som delar intresset gör det ännu lite bättre:).
Drivkraften är att det finns alltid nya saker att upptäcka inom dykning och nya gränser att besegra.
Utmaningarna inom dykning som jobb var nog det som gjorde att jag aktivt sökte mig till den branschen, finns inget utrymme för misstag så man måste ha fokus och göra sitt bästa varje dag. Jag anser mig själv dock vara lyckligt lottad att få jobba med min hobby varje dag. Så känslan av att alltid gå till jobbet med glädje är numera min största drivkraft=).

 ____________________________________________

Jakob Holmberg

NAUI CAVE 1
GUE TECH 1
PADI instructor

Brinner för att dyka i grottor och gruvor.
Hoppas på att i framtiden kunna dyka mer på vrak.
Jobbar med dykningen för att det är min stora passion.

_____________________________________________

Jonas Björnsson

NAUI Cave 1
GUE Tech 1
PADI DM

Största delen av min fritid ägnas åt dykning. Dyker i helst gruva, vrak eller dagbrott där det förstnämnda är det som jag brinner mest för. Huvudanledningen är den häftiga miljön och att få en inblick i hur det kunde vara att jobba i dessa gruvor, sedan att ha sikt på 50+ meter är inte fel heller.

_____________________________________________

Anders Johansson

Padi DM
Ice Spec
Iantd Cave

Mitt intresse för dykning har alltid funnits där men har aldrig tagits tag i. Under en resa till Sydafrika samt Zanzibar fick jag möjligheten att ta mitt första certifikat. När jag sedan kom hem till Sverige så växte intresset mer och mer och med tiden blev det en naturlig del att ta steget till att bli Divemaster.
Målet med min dykning är att ständigt utvecklas, upptäcka nya ställen samt träffa nya och intressanta människor. Som i ett led att utvecklas åkte jag därför till Mexico och utbildade mig inom grottdykning.

_______________________________________________________

Zeldi Johansson

Deep Diver
Ice Diver
Padi DM

Dykning är glädje, dykning är lugn och ro. Det finns ständigt nya saker att upptäcka och nya saker att lära sig. Man kan alltid fortsätta utvecklas.
Att få möjlighet att jobba med min passion är underbart och som pricken över i får jag träffa massvis med spännande människor på vägen.

_____________________________________________

Marcus Planting Gyllenbåga

OW
Deep Diver
Padi DM

Anledningen till att jag dyker är för att det är så jäkla häftigt. Jag får uppleva saker som inte alla kan få se. Mina favoritdykning är nog vrak, mitt mål är att ta kurser så jag kan dyka ner djupare och komma åt de vrak som ligger på 60m+ och är helt orörda. Sen tycker jag faktiskt att den svenska kusten är helt underskattad. Visst finns det både bra och dåliga plaster på kusten men jag har mina smultronställen och de är fantastiska, speciellt på natten!
Anledningen till att jag började jobba med dykningen är för att få jobba med sin favorithobby som ligger som en dröm för många, även för mig.

_____________________________________________

Svante Pettersson

Rescue Diver
Nitrox
Padi DM

Dykning skall vara kul och spännande, man skall känna njutningen i att tyngdlöst sväva fram i ett landskap av koraller omgiven av naturen och fiskarna i alla de färger  man kan tänka sig.
Eller så skall det få pulsen att öka när det minst anade dyker upp i mörkret när man vrakdyker på natten  🙂

 Men varför jobba med dykning ? Jo naturligtvis för att man vill att även andra skall få möjligheten till samma upplevelser.
För detta så krävs det lite utbildning och lite utfärder och hela gänget tillsammans ger just dig möjligheterna till detta.

_____________________________________________

Ellen Andersson

IANTD Mine Diver
PADI Master Scuba Diver Trainer
DSAT Gasblender

Älskar känslan av att dyka, historierna vrak och gruvor kan berätta eller fånga ögonblicken och djurlivet på bild. Är mycket intresserad av marinbiologi och att lära mig mer om vad jag ser under ytan.
Vill i framtiden inrikta mig även på fler fotogenrer och ser inom närmaste framtiden en ny techkurs. Jag tror man alltid kan lära sig mer oavsett nivå!
För mig är dykningen något som ger mig frihet, lugn, nöje och spänning allt på samma gång. Att uppleva de olika världar som erbjuds under ytan är något alla borde få uppleva!