Utbildning

Dykskolan är vår bas och det vi är mest stolta över. Vi har över 25 års erfarenhet av att utbilda dykare i Skandinaviska och tropiska vatten. Idag utbildar vi inom alla områden för dykning, allt från snorkling till avancerade tekniska grottdykarkurser. Vi strävar hela tiden efter att utveckla våra instruktörer och skolans rutiner för att på så sätt kunna ge dig den säkraste och mest kompetenta utbildning som du som elev skall kunna kräva.
Vi har under flera år fått utmärkelsen, “Industri awards for diver education”, ett bevis på att vi jobbar på rätt sätt för att du som elev skall få den bästa utbildningen.

Filosofi

Vi vet att varje människa har olika inlärningsbehov och sätter därför heller ingen tidsgräns på din dykutbildning oavsett nivå. Allt detta för att du som elev skall utvecklas till en riktigt säker och kompetent dykare i just din takt. Därför blir varje utbildning just personlig för dig.

Högre Krav

Vi utvecklar hela tiden dykskolan och våra instruktörer för att alltid ligga i framkant på vad som gäller för dykning. Vi vet vad som krävs för att du skall bli en riktigt duktig dykare och ställer därigenom högre krav både på dig som elev samt på våra instruktörer.

Personligt Schema

Varje utbildning oavsett nivå startar alltid med en kostnadsfri informationsträff. Under informationsträffen går vi igenom utbildnings upplägg, mål samt sätter ett schema tillsammans med gruppen. På så sätt får du chansen att påverka ditt kursschema så att du kan utvecklas i den takt du önskar.